Dagens låt
Var inte så impad första gången jag hörde denna låt.. men nu några månader senare så har den vuxit och idag blev det dagens pepplåt!


Enfin!
Mobilkamera och taskigt ljus... därav kvallen... Men det är skitsamma, i det här fallet är det endast smaken som räknas!!


Kanske ett gott tecken..

Klockan är nu 01.29 och jag sitter och pluggar. På den tiden (ja det börjar bli länge sedan nu) när jag verkligen var effektiv var det här MIN tid på dygnet. Då hann med plugg, en massa engagemang i olika föreningar och bra mycket mer träning än idag. Ofta påpekades det att alla mina mail som jag skickade i form av ordförande för programföreningen alltid skickades 01.54. Så att jag nu kommit igång lite med träningen och sitter uppe om kvällarna och pluggar kanske är ett gott tecken... kanske jag återigen ska bli sådär effektiv och full av energi?!


Trösten i höstmörkret...

Orkar inte ens kommentera söndagens valresultat... känner bara ilska och besvikelse, men framför allt kamplust!

Men som tur är finns det en del guldkorn i vardagen som kan få saker att kännas lite bättre för en stund... ett sådant guldkorn är Väärt! Debutalbumet finns på Spotify och jag bjuder även på ett litet smakprov här. Lyssna och njut!
Varför ni ska rösta rött i morgon!

Rösta på vad du vill, så länge du inte röstar på SD!

1 vecka kvar...


Will never get tired of this one...

Peppad!

Länge sedan jag kände sån pepp.. på det mesta! Är peppad på att plugga, peppad på att träna och peppad på livet i stort!

Ibland krävs det så lite för att vardagen ska bli lite roligare... gårdagens klock-fynd är just en sån sakIgår var generellt en riktigt riktigt bra dag. Besökte IKSU för första gången på länge och jag överlevde (kändes till och med riktigt bra), jag fyndade på stan, styrde upp ett storkok till lunch, lyckades plugga LITE och dagen avslutades med brödbak hos Linda. Att Sverige vann gårdagens match gjorde ju inte det hela sämre.

Inte helt fel att idag få äta hembakat bröd till frulle...I just denna stund är jag dock mest peppad på detta:
Kvällens låt

Stora planer!

I morgon fredag är inte vilken dag som helst, det är dagen då jag ska göra ALLT... Eller jag har i alla fall planer på det..

Jag ska:
  • Träna i ottan (yes, jag köpte IKSU-kort idag!)
  • Vara på stan lagom tills de öppnar
  • Styra upp ett storkok vid lunchtid
  • Plugga hela eftermiddagen
  • Baka matbröd med Anna och Linda
  • Kolla in EM-kvalet i fotboll
  • Bli nostalgisk till Bodyguard
Nu återstår bara att se vad som egentligen blir gjort... siktar på IKSU kl 07.30 till att börja med. Hoppas jag överlever! Var ju trots allt ett tag sedan sist...

RSS 2.0