091227 del 2

Byter från och med idag rubriker. Jag har sjukt dålig fantasi och gör det därför enkelt för mig, hädanefter blir det bara datum. Tror jag, vi får se hur länge det håller

091227

Tänkte här skriva något om att jag tycker det är trist att musiken i alla klädbutiker är så förutsägbar, men kom inte på något bra. Så jag kan bara stilla konstatera att om man kommer in på Vero Moda kan man räkna med Rihanna, på JC får man Lars Winnerbäck och Monki bjuder på någon elektro men lite soft partykänsla. Så är det bara!

Vilken dag!

Sådana här dagar vill jag ha fler av!!
  • Jobbat två nätter på sjukan = fina pengar lagom till avfärden till Frankrike
  • Jobbat juldagsnatten = inte bakis idag, den här dagen för ett år sedan minns jag än som en dag av plågor
  • Besökte Birsta City och mellandagsrean = ny klocka, tjocktröja/klänning, tröja, tisha, linne och cardigan billigt och bra
  • Slottstek till middag = Mmmmmmm!
  • Pannacotta till efterrätt = Mmmmmm!
  • Snön vräker ner, och då menar jag VRÄKER ner = i morgon kanske det finns spår att åka skidor på
  • Vallat skidorna = om det finns spår så är jag redo!
  • 35 dagar tills den 30:e januari = 35 dagar tills jag åker till Montpellier
Hoppas på att morgondagen blir lika bra. Hoppas framförallt på att det finns bra skidspår som väntar på mig när jag vaknar!

Överflöd

Tror jag bryter ihop. Det verkar aldrig ta slut... Ständigt en till låda eller ett till skåp fullt med prylar. Hur kan man leva i sånt överflöd av saker samtidigt som man inte får CSN-pengarna att räcka en hel månad?! Tidigare i höst rensade jag min garderob och kastade 4 påsar kläder och en påse skor. Trots det så gick jag igår med en säck och två påsar kläder till UFF-containern! OCH jag gav bort en påse kläder till en polare. Idag har jag kastat två påsar med skor. ÄNDÅ har jag hela hösten gnällt över att jag inte har några kläder... Visserligen har gnället mer varit på grund av att jag inte tyckt att jag haft något fint, men ändå.

Även helt otroligt hur mycket papper och skit man samlar på sig. Vet inte hur många gånger jag varit till miljöhuset. Tidnignar, batterier, glas, plast, mer tidningar, mer papper, mer glas... Va fan liksom! Varför har jag haft alla dessa saker om jag ändå inte värderar eller använder dem mer än att jag kan kasta dem?! Känner mig i alla fall nöjd över att jag sorterat överflödet när jag kastat det. Men det  känns även lite befriande att plötsligt halverat mitt bohag, känner mig mer flexibel och rörlig nu, som om jag fått fler valmöjligheter efter examen (om jag någonsin tar min examen).

I morgon ska jag lyckas städa det här stället trots att det är packning överallt, spännande! Vill ju överlämna lägenheten i ett bra skick till min hyresgäst.

Åter till rensningen, nu är det alla papper som ska få sig en omgång. Om någon är rastlös i morgon så kan jag stå till tjänst med sysselsättning, det är bara att välja mellan: dammsuga, tvätta, dammtorka, rensa kyl och skafferi, städa toan eller skura golven. Alla är välkomna!


(foto: google)

Öga för öga

..nä ok, inte riktigt så. Men kom att tänka på Radiotjänst "reklam" där man får en snigel på ögat om man inte betalat TV-licensen. Det verkar olyckligen som så att om man inte gör färdigt sina inlämningsuppgifter i tid så får man en vagel i ögat. Så inte nog med att jag sitter här med lagom ångest över att det är 3 ½ timme kvar till inlämning, dessutom ska mitt vänsteröga göra sig påmint varje gång jag blinkar. Eller det kanske är något positivt, om mitt PM blir urdåligt så kan jag skylla på att jag skrev det med ett öga :) Om man ser snett så kanske man tänker snett...?? Just nu känns det som ett mycket rimligt resonemang. Och det kanske är så att jag får lite medlidande under min presentation i morgon då jag kommer se sjuk ut. När det är dags för presentationen kommer jag att ha varit vaken i ett dygn (det i sig är ju ett av de bästa skönhetstipsen som finns) och sen en vagel på det. Jag kanske inte ska vara så bitter ändå över att mitt öga värker, kanske ska se det som en gåva från ovan.

Nä, dags för slutspurten här. Nu jävlar ska det skrivas slutdiskussion!

Finn fem fel!

Tänkte bjuda på lite knep och knåp såhär på kvällskvisten. Eller lite kanske var fel ord... snarare ETT knep och knåp. Åh, väcker barnminnen med det uttrycket. Eller nu ljög jag igen, löser fortfarande barnkorsord och andra utmaningar på Knep och knåp-sidorna i mammas korsordstidningar. Well well, lycka till!

Kan du finna fem fel på denna bild?!Oj, nu vart det svårt! Kan ju inte be er vända blad till sidan X för att se det rätt svaret. Får helt enkelt bjuda på det på en gång.Fönster: Snö ute och jag är inomhus
Red bull: TOM!
Mus: Ej optisk och med en kula som rullar skitdåligt
Dokument: Ej färdigt!
Vänster hörn på skärmen: Inloggad på Facebook, när jag borde skriva

Hur många rätt fick du?


Dagens låt


Sista kvällen med gänget...

... åtminstånde i Umeå. Sjukt tråkigt men sant. Sista kvällen var dock allt annat än tråkig!! Fick ett presentkort av brudarna när jag fyllde år som jag löste in i fredags.Det blev en kväll fylld med dryck, dans och sång. Allsången till John Farnhams Your the voice slog alla rekord. Kvällen bjöd även på några tårar, självklart från min sida - Fröken Blödig. Mitt i mitt lyckorus bjöd jag till och ställde upp med min Jerka-show som jag övat på sedan 4års ålder, synd bara att luggen inte ville hålla sig kvar i rockabilly-läge. Tilläggas bör även att mitt lag vann Singstar-tävlingen!!! Såklart :)Sjukt roligt! Tack brudar för en underbar avslutningen på studenttiden i Umeå!

T.G.I.F

Vilken start på helgen! Råkade ramla över ett nytt band på Spotify! Skulle leta upp Marit Bergmans "Nightlife" efter att läste lite artiklar om den klubb-kvällen som låg till grund för den låten. Den där höstkvällen 2000 på Sthlm-klubben Nightlife där Håkan Hellström hissades upp i taket och svingade sig runt i krokar som satte i taket (åååh vad jag hade velat vara där). När jag lyssnat på den låten spelar sedan Spotify upp nästa låt för mig. Det var The Soft Pack med låten Nightlife. Plötsligt hade jag funnit bästa peppmusiken för kvällen! Bandet från San Diego har hittills släppt en fullängdare - The Muslims (2009). The Muslims är även deras tidigare bandnamn.

Ni finner dem på Spotify och nedan får ni ett smakprov. Tyvärr fanns inte låten Nightlife på youtube annars hade ni fått den, riktigt bra pepplåt!Bra eller anus?

En sockerbagare....I stället för tårta i lördags så gjorde jag choklad-cupcakes med bitar av vit choklad och Philadelphia-frosting

Mammas valpar

Huuur söta är inte dessa?!??VILL HA!

Blir inte så mycket bättre än såhär

Jude Law och The Killers i samma reklamfilm.....Gaaah jag dör!!

RSS 2.0