Jag lyckades!

Kanske inte låter som mycket men jag har numer 17 GB ledigt utrymme på min dator! För er med en lite nyare dator än mig kanske det låter som en fis i rymden, men för mig är 17 GB typ lika stort som rymden. Har även lyckats genomlida processen att bränna back-uper! Så nu är det tråkiga fixet förhoppningsvis överstökat för denna vecka. I morgon ska jag ägna mig åt betydligt roligare saker, typ som att gå på arbetsförmedlingen och få lite information om att söka jobb utomlands.

Jag kanske är ensam, eller åtminstånde en av få, som hittills har en positiv bild av arbetsförmedlingen. Har blivit bra bemött, dem jag träffat verkar vara kompetenta och de har gett mig en massa goda nyheter. Exempelvis så berättade de att om jag får jobb utomlands i mer än 6 månader så kan de hjälpa till med kostnaden för bohagsflytten. Upp till 20 000! Visste att hjälp med flyttkostnader fanns, men trodde bara att det gällde inom landet. Det är inte illa! Det är Sverige det!


Tråååkigt!

Inleder veckan med kanske världens tråkigaste uppgift - Jag bränner backuper. Gud va roligt! Genom åren har jag flera gånger haft problem med min dator och varje gång blir jag lika nojjig att jag ska bli av med bilder eller musik. Så idag tar jag tjuren vid hornen, jag bränner backuper. Så om min dator kraschar så har jag allt på min externa hårddisk och skulle den mot förmodan svika mig så finns snart allt av värde på DVD-skivor.

När jag är klar med detta så fortsätter dator-pillet. Då ska jag försöka skaka fram lite plats på min hårddisk, i dagsläget är typ bara 2 GB ledigt. Aj aj aj, kan vara en orsak till att min dator är segare än allt segt. Det är även förklaringen till varför det inte kommer upp så mycket bilder här, min dator är helt enkelt för trött för att orka redigera bilder. Hoppas att dagens "första hjälpen" kan råda bor på problemet. Vet bara inte vad jag ska ta bort för att skapa lite plats?!

Hoppas att I'm from Barcelona senaste album kan göra det hela lite trevligare. Är ett riktigt bra album!
Pedro Almodóvar!!

Love him! There's always a certain feeling in his movies and they're always a bit twisted. This was tonights movie - Volver...På svenska heter filmen Att återvända

Drömmer...

... om nya glasögon. Har sett ett par från Redgreen som passar SÅ bra och är sjukt snygga! Snart! Ska bara skaffa mig en inkomst så är dessa hetingar snart mina..

 

 


Det är okej att känna...

Se gärna Ung Cancers kampanjfilm "Det är okej att känna"
Ne le dis à personne

Well, I don't have that much to do, so... I'm gonna watch a movie again. The one I saw yesterday, Midnight in Paris, was wonderful. I've been dreaming all day of living in Paris in the 20's. Tonight I'm gonna see a thriller which normally isn't my cup of tea but someone that I trust recommended it..


Livet på landet 7...

Har idag tagit det här lantlivet till en ny nivå, har idag idkat byteshandel. I utbyte mot att min bror skjutsade mig in till stan så fick han en gigantisk squash och två stora gurkor (inte odlade av mig med lokalodlade). Kändes skönt att göra ett litet "statement" gentemot marknadsekonomin. Tror jag ska starta mig ett litet självförsörjande kollektiv någonstans. Någon som är med?


Minuit à Paris

I keep dreaming of France, tonight I'm doing it with a movie...


RSS 2.0