Barnvakt...

... ikväll till världens sötaste brorsdöttrar!! "Faster är bäst" tydligen :)

Bror bygger altan

Nu är den visserligen klar, men såhär såg det ut igår

Man kanske inte ser så mycket av bygget, men det viktiga för mig var att testa min Canon lite :)

Vad hände med den svenska sommaren?

Jag tror den gått och dött!


ÄNTLIGEN!!!

Som jag har längtat, trånat, räknat, letat och bara velat ha! Men idag är den i min ägo. Har nu en alldeles egen Canon EOS 1000D!!! Den kommer alltid att vara med mig, tror till och med jag ska sova med den.

Hade ett blogginlägg på gång om hur jag numer bor mitt i kapitalismens hjärta, men det får vänta för just nu har jag bara min Canon i tankarna. Lämpligt nog är jag ledig i helgen oxå så nu ska det ut och vandras med kameran i högsta hugg. Lovar att några bilder kommer att komma upp här, vare sig ni vill eller inte.

Så här ser min nya kärlek ut

Oj oj oj!!!

Den redan grymma line-upen har fått förstärkning! Nyhetsbreven från Way out west har de senaste veckorna enbart innehållit glädjeämnen. För någon vecka sedan kom beskedet att Laakso var bokade. Detta följdes upp med nyheten att Teddybears gör en exklusiv spelning i Slottskogen i augusti. Idag stod det helt klart: Way out west är året starkaste svenska festival. Idag presenterade följande bokningar: Robyn, Nas och Dead Prez!!!!Jag längtar så jag håller på att dö!!

Gatufesten är ändå Gatufesten liksom

Trots att jag varje år har inställningen att jag ska satsa på bra spelningar och inte trånga öltält där cidern/ölen är mer på händer och fötter än i glas och så småningom i magar, så missade jag även i år en del musik. Men det absolut bästa fick jag se ändå som tur är. I torsdags dansade jag lös till min gamla favorit Jerry Williams. Åh vad jag önskar att jag är lika pigg och lika hård som honom när jag är 67 år! I fredags var höjdpunkten Moneybrother, som jag har längtat! Har velat se honom i flera år men det har aldrig blivit av. Han gjorde mig inte besviken. För att citera en arbetskamrat: "Jag skulle ge min familj för att få ligga med den mannen". Nu vet jag visserligen inte om jag skulle kunna sträcka mig riktigt så långt, men nästan i alla fall. Kan motvilligt även erkänna att jag under fredagen stod och sjöng med till Lena & Orup. Till mitt försvar så stod jag i ett öltält under spelningen, händer något konstigt med mig i dessa tält. Det lördagens program hade att erbjuda missade jag helt eftersom jag gått och blivit gammal. Så det vart inge Marit Bergman eller TSOOL. Hade velat se Miss Li, Marit, A-camp, Two white horses, El Perro Del Mar och TSOOL oxå, men det går säkert fler tåg.


Utan förvarning....

... har jag tydligen gått och blivit gammal!! Visst, vissa tecken har jag sett men totalt förnekat. Men något skedde natten mellan fredag och lördag! Jag vaknade och plötsligt var jag gammal?! Två dagar på Sundsvalls Gatufest tog ut sin rätt, jag var helt knäckt. Nu kanske ni tänker att jag var lite bakis och så, men nej, jag var mest bara trött och opeppad. Kan inte komma ihåg sist jag var opeppad på öl och musik liksom. Trots att jag hade en tredagarsbiljett, band kvar att se och öl på kylning så slutade det med att jag spenderade lördagskvällen HEMMA! Vaknade i morse och var fortfarande trött, men istället för att tjata om pizza, må lite sisådär och allmänt tycka synd om mig själv så ställde jag mig och styrde upp 9 matlådor, kollade sedan på tennis och avslutade dagen med att läsa ut en bok. Jag befinner mig nu i ett tillstånd av chock. Jag som ALDRIG skulle bli gammal.....

Det kanske var rätt så som jag tänkte under min 25-årskris: "Det blir inte bättre än såhär! Kommer bara gå utför nu"


RSS 2.0